Miresevini tek
PoçeriaVjetër
Slide Ndërthurje Traditash
&
Shijesh
Ambient i Qetë

Shijoni

Gatime

Tradicionale

Shqiptare

Ambienti i qetë, mikpritja, ushqimi i shijshëm dhe shërbimi i mrekullueshëm me siguri do tju  shtojë dëshirën të ktheheni përsëri

Shije të paharruara

a

Ambient

 

Relaksues

Shërbim

 

Cilësor

Kuzhinë

 

Tradicionale & Moderne

Only fresh seafood

“Ofrojmë më të mirën e kuzhinës Shqiptare, Italiane dhe Europiane”

Gatime Speciale
Rruga Mjeshtrat e Qeramikës, Kavajë
Excellent environment, friendly service
sqAL